Bijles

Wij bieden bijles aan voor het voortgezet onderwijs.

 

Wij werken er aan om een ruim aanbod te bieden voor bijles in het voortgezet onderwijs. De volgende docenten verzorgen de bijlessen bij Kick Begeleiding:

 

Mijn naam is Fredau Miedema. Als Friese ben ik op mijn 18de naar Arnhem gekomen voor mijn studie aan hogeschool Larenstein. Een paar jaar later heb ik deze opleiding vervolgd met een master aan de UU waar ik ben afgestudeerd als fysisch geograaf. Na mijn opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt als hydroloog bij een adviesbureau. Hydrologie bleek vooral ‘computerwerk’ en omdat ik meer behoefte had aan ‘mensenwerk’ heb ik in 2011 een docentenopleiding aardrijkskunde gevolgd aan de RU in Nijmegen.

 

2013-fredau

Bij Kick verzorg ik bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, geschiedenis, en aardrijkskunde voor leerlingen uit de onderbouw van het voorgezet onderwijs. In de bijles kan ik individuele aandacht aan de leerling schenken en dat geeft mij veel voldoening en plezier. Bij de leerling kan het vertrouwen in eigen kunnen groeien en daardoor kan het leren weer leuk worden! Mijn uitgangspunt is dan ook: de leerling helpen het zelf te doen. Mijn ervaring is dat met een paar bijlessen en goede wil er veel gerealiseerd kan worden.

 

 

 Ik ben Diederik en ik ben 27 jaar. Ik ben afgestudeerd psycholoog en neem momenteel een tussenjaar van de master geneeskunde. Ik heb meer dan 10 jaar met plezier bijles gegeven in allerlei vakken: economie, Engels, scheikunde en vooral wiskunde. Ik geloof dat elke leerling anders is en een eigen aanpak nodig heeft. Ik vind het belangrijk om de stof met de leerling op zo’n manier door te nemen dat hij/zij het zèlf begrijpt! Ik geloof dat met geduld en de juiste aanpak iedere leerling een voldoende kan halen -zelfs voor wiskunde- en mijn ervaring leert dat dat inderdaad zo is.

 

 

Mijn naam Saloniis Saloni Kataria en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een studente aan de lerarenopleiding economie en ik beleef veel plezier in het lesgeven en de omgang met leerlingen. Daar komt ook bij kijken dat ik economie ontzettend interessant vind, dus een betere combinatie dan docente economie bestaat er voor mij dan ook niet. Ik geef nu in totaal meer dan twee jaar bijlessen in de vakken economie en wiskunde en ik doe dit met veel plezier. Ik ben van mening dat elke leerling de potentie heeft om een vak goed af te sluiten en mijn doel is om de leerling aan te leren op eigen kracht weer verder te kunnen. Bij Kick verzorg ik dan ook de bijlessen voor economie, zodat ik samen met de leerling het vak tot een goed resultaat kan brengen.