Isis Brink

Hallo ik ben Isis. Ik ben 19 jaar en ik woon in Rozendaal. Ik zit nu alweer in het vierde jaar van mijn opleiding. Ik studeer Food & Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen. Mijn opleiding is eigenlijk te vergelijken met commerciële economie met betrekking tot de voedingsmiddelenindustrie. Ik heb bijvoorbeeld een half jaar stage gelopen bij Heineken.

Mijn studie en dit werk zijn misschien een onverwachte combinatie, maar wel een hele leuke combinatie. Deze combinatie maakt het voor mij ontzettend afwisselend en leerzaam. Ik ben al zeker mijn hele leven bezig met het helpen van mensen en hier krijg ik ontzettend veel energie van. Dit is ook te zien aan de eerdere baantjes die ik heb gehad. Afgelopen zomer heb ik bijvoorbeeld gewerkt in de Thuishulp bij ouderen. Ook heb ik al eerdere ervaringen met het geven van bijles en het begeleiden van middelbare scholieren, welke me ontzettend goed zijn bevallen.
Ook doordat ik zelf nog studeer weet ik vaak goed wat de kinderen bij Kick eventueel op gebied van planning en stress ervaren. Hierdoor zal ik me makkelijk in de kinderen kunnen verplaatsen en zal ik ze zo goed mogelijk proberen te helpen.

Ik heb in 2017 zelf mijn HAVO-diploma mogen halen aan het Thomas a Kempis college in Arnhem. Ik heb examen gedaan in onder andere Wiskunde B, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Economie. Dit zijn dan ook vakken waarin ik je heel graag hulp aanbied. Naast het helpen met je huiswerk kan ik ook zeker een luisterend oor voor je zijn.

Ik hoop je snel te zien en kennis met je te maken!

Isis Brink
Huiswerkbegeleider