Economie

 

Mijn naam Saloniis Saloni Kataria en ik ben 23 jaar oud. Ik ben een studente aan de lerarenopleiding economie en ik beleef veel plezier in het lesgeven en de omgang met leerlingen. Daar komt ook bij kijken dat ik economie ontzettend interessant vind, dus een betere combinatie dan docente economie bestaat er voor mij dan ook niet. Ik geef nu in totaal meer dan twee jaar bijlessen in de vakken economie en wiskunde en ik doe dit met veel plezier. Ik ben van mening dat elke leerling de potentie heeft om een vak goed af te sluiten en mijn doel is om de leerling aan te leren op eigen kracht weer verder te kunnen. Bij Kick verzorg ik dan ook de bijlessen voor economie, zodat ik samen met de leerling het vak tot een goed resultaat kan brengen.

 

Hoi, ik ben Diederik, 29 jaar, en ik geef al meer dan 10 jaar met plezier bijles. Ik heb een brede interesse en vind het erg leuk om in mijn bijlessen verbindingen te leggen tussen verschillende vakken.

Economie heeft momenteel mijn grootste interesse. Economie gaat tenslotte over geld, en wie vindt geld niet interessant? 

Economische begrippen zijn makkelijker uit te leggen omdat we ze zo vaak in het nieuws zien. Elke leerling heeft bijvoorbeeld wel eens van het woord ‘hypotheekrenteaftrek’ gehoord, maar verbazingwekkend weinig weten wat het betekent. 

Tenslotte heeft economie ook best veel rekenwerk, iets makkelijker maar toch net iets anders dan wiskunde. Ook hier help ik een handje.