Economie

Ik ben Willem en ik ben 44. Ik heb wiskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, en ben daarna gepromoveerd in de economie aan de Universiteit van Tilburg. Ik ben een half jaar docent wiskunde, statistiek en (algemene) economie geweest op de Hogeschool van Amsterdam, en vervolgens heb ik 6 jaar gewerkt in het medisch onderzoek en als docent op het RadboudUMC in Nijmegen.

Als student gaf ik al bijlessen aan middelbare scholieren, en de laatste jaren heb ik ook mijn neefjes en nichtjes wel eens geholpen met hun wiskunde huiswerk. Dat vond ik leuk om te doen en ik kreeg uitstekende recensies.

De laatste 5 jaar heb ik als Zen monnik geleefd in Zen kloosters in de VS en in Drenthe. Nu wil ik weer een gewoon leven leiden, en graag werken in het onderwijs. Ik ben rustig, vriendelijk, en geduldig. Ik houd van leren, groeien en mezelf ontwikkelen, en ik vind het mooi om een rol te spelen in de ontwikkeling van jonge mensen.

Ik ben beschikbaar voor bijlessen in wiskunde, statistiek en (algemene) economie op alle niveaus van VMBO tot Universiteit.

Huiswerkbegeleiding brengt zoveel rust in huis. Minder discussies en een duidelijk plan voor thuis!

- Vader Jonathan -