Natuurkunde

Hoi! Ik ben Mieke en ik ben vanaf september 2020 werkzaam als huiswerkbegeleider bij Kick. Anderen zouden mij omschrijven als toegankelijk, een bezige bij en iemand die altijd voor een ander klaarstaat. Deze kwaliteiten wil ik bij Kick graag inzetten. Ik wil je graag leren kennen en samen ontdekken welke manier van leren het beste bij jou past. Op deze manier kunnen we die manier van leren in gaan zetten om leren voor jou leuk en interessant te maken.

Naast het geven van huiswerkbegeleiding kan ik je helpen bij het geven van bijles voor onder ander wiskunde en rekenen, maar ook bijvoorbeeld voor scheikunde of natuurkunde kan ik je bijles geven. Wat misschien wel grappig is, is dat mijn studierichting hier totaal niet op aansluit. Ik heb namelijk psychologie gestudeerd in Nijmegen en ben uiteindelijk afgestudeerd als gedragswetenschapper.

Naast dat ik huiswerkbegeleiding en bijles geef studeer ik zelf ook nog en werk ik nog op andere plekken. Momenteel volg ik de opleiding tot integratief therapeut bij Academie Vesta in Overasselt. Bovendien werk ik als sportdocent op het Radboud Sportcentrum, begeleid ik studenten bij het schrijven van hun scriptie en heb ik mijn eigen praktijk als counselor en therapeut (nu nog in opleiding): Praktijk InZicht in Huissen.

Huiswerkbegeleiding brengt zoveel rust in huis. Minder discussies en een duidelijk plan voor thuis!

- Vader Jonathan -