Lieselotte Peeters

Hoi! Ik ben Lieselotte en ik verzorg vanaf oktober 2020 de intensieve huiswerkbegeleiding bij Kick. Ik geef al meerdere jaren bijles en begeleiding aan kinderen in het basis- en middelbaar onderwijs, op alle niveaus. Nu ik mijn bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht heb afgerond, zie ik het als een leuke en leerzame uitdaging om bij Kick de intensieve begeleiding te geven.
De intensieve begeleiding is speciaal voor leerlingen die behoefte hebben aan veel persoonlijke aandacht. We gaan samen kijken naar wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt. Het maken van en je houden aan een goede planning staan centraal. Daarnaast kan ik je helpen bij bijna alle vakken. Zo zorgen we er samen voor dat je je huiswerk af hebt, de stof snapt en goed voorbereid bent voor toetsen en SO’s. Omdat we lange dagen maken, is er natuurlijk ook tijd voor pauze, sport en spel.
Mijn doel is om de begeleiding zowel gezellig als effectief te maken. Zo worden je huis- en leerwerk weer haalbaar en overzichtelijk.

Lieselotte Peeters
Huiswerkbegeleider intensief