Mees van der Spek

Mijn naam is Mees van der Spek, ik ben een (jonge)man van 24 geboren en opgegroeid in Arnhem Zuid. Sinds 2022 woon ik met mijn vriendin samen in Arnhem Noord en ben ik begonnen bij Kick als begeleider intensief.

 

Tijdens mijn reeds afgeronde opleiding Toegepaste Psychologie (Hogeschool Arnhem en Nijmegen) heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden op gedragsniveau van de forensische doelgroep. Daarnaast heb ik studenten begeleid op verschillende vraagstukken omtrent hun persoonlijke loopbaan op de HAN.

 

Voor mij is écht contact belangrijk, daarom staat dit centraal binnen mijn stijl van begeleiden. Oog voor wat er speelt intern én op de achtergrond is in mijn ogen een belangrijke voorwaarde voor prestatie. Daarnaast is gerichte en goede vakinhoudelijke begeleiding belangrijk; hiervoor werk ik vooral geduldig en aandachtig samen. Ook hierbij geldt weer: wat voor de een werkt, werkt niet persé voor de ander! Ik vind het belangrijk dat leerlingen eigen verantwoordelijkheid voor plannen en het maken van huiswerk leren dragen. Inzetten op deze duurzame gedragsverandering zorgt voor een grotere kans op succes binnen ieders eigen kunnen.

 

Samen zoeken en tot conclusies komen over wat goed of minder goed werkt is voor mij het leukste van dit vak!

Mees van der Spek
Huiswerkbegeleider intensief